Versmarktmenu:
Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie
of
Gebakken st-jacobsnootjes, zalfje butternut, shiitake, wasabi-citrus dressing
-
Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes, fris slaatje
of
Gebakken noordzeetongen, champignons, verse frietjes, fris slaatje
-
Vanille-ijs met chocoladesaus
56€ pp
76€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel
weekmenu
Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht
Vraag het ons ter plaatse!
34 euro pp
39 euro pp met nagerecht van de dag
Menu De Pastorant
Pulled porc Iberico, linguini, verse kruiden, jus van parmezaan
Of
Wildpaté, chutney van groene tomaat, brioche, rode biet, witloof, grany smith
***
Filet van hertenkalf, spruitjes, mousseline van knolselder, wildjus, amandelkroketjes
of
Waterzooi van tongfilet, winters groen, krielaardappelen
***
Nagerecht “De Pastorant”
***
60€ per persoon
nclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd. 80€ euro per persoon
Deze menu is voor het ganse gezelschap!!
Dank voor begrip
OUD VS NIEUW
OUD VS NIEUW 2023/2024
Glaasje Champagne “J. Gobillard” met zijn luxe hapjes
***
Carpaccio van coquilles st-jacques/ wasabi-citrus/ erwtenzalfje/ cress
***
Filet van tarbot/ groene kool/ secreto n°7/ kalfsjus
***
Consommé ‘Celestine’/ shiitaké/ jonge ui
***
Hertenkalffilet/ mousseline van knolselder/ spruitjes/ chiconette/ jus van cassis
***
OUD VS NIEUW
***
Catunambu koffie/ Zoete zondes
Om middernacht nog een glaasje Champagne om het oude jaar af te sluiten.
125€ pp
150€ pp aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel tijdens de maaltijd
KERSTDAGMENU
Kerstmenu
Wachtbordje
***
Gebakken eendenlever/ granny smith appel/ pastinaak/ oude Port
***
Waterzooi van edele vis/ wintergroentjes/ frisse kruiden/ Riesling
***
Fazantenfilet/ chiconette/ gouden petrus/ puree van pompoen
***
Kerstgebakje
***
75€ pp
100€ pp met aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel
Nieuwjaarsdag
Glaasje Champagne “J. Gobillard” met zijn luxe hapjes
***
Filet van tarbot/ groene kool/ secreto n°7/ kalfsjus
***
Consommé ‘Celestine’/ shiitaké/ jonge ui
***
Hertenkalffilet/ mousseline van knolselder/ spruitjes/ chiconette/ jus van cassis
***
Oud vs Nieuw
***
Catunambu koffie/ Zoete zondes
80€ pp
100€ pp met aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel