Menu's

+32 58 62 35 03

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

Gebakken st.-Jacobsnootjes, erwtensoepje, buikspek, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes, fris slaatje

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, verse frietjes, fris slaatje

-

Vanille-ijs met chocoladesaus


53€ pp

73€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

weekmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht

Vraag het ons ter plaatse!

34 euro pp

39 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Huisgerookte zalm ‘Red Label’, ponzuvinaigrette,

groene asperges, guacamole

of
Vlaamse asperges, geklaarde boter, hoeve-ei, groene kruiden

 

***

Kalfsfilet, jonge wortel, tuinbonen, broccolini, la ratte, blackwell-port saus
of
Jonge zeeduivel, groene pepersaus, verse frietjes, baby leaf

 

***

Nagerecht ‘De Pastorant’
 

***
 

59€ per persoon

 

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook

water op tafel gedurende de maaltijd. 79€ euro per persoon

 

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip