Menu's

+32 58 62 35 03

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

Gebakken st.-Jacobsnootjes, erwtensoepje, buikspek, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes, fris slaatje

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, verse frietjes, fris slaatje

-

Vanille-ijs met chocoladesaus


53€ pp

73€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

weekmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht

Vraag het ons ter plaatse!

34 euro pp

39 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Risotto van fregola, doperwten, butternut, traaggegaard buikspek

Of

Wildpaté, chutney van ui en vijg, brioche, rode biet, witloof, grany smith

***

Filet van hertenkalf, spruitjes, mousseline van knolselder, wildjus, pareluitjes
of
Zeeduivel, groene pepersaus, verse frietjes, winters groen

***

Mascarpone/citroen/perencrumble/limoncello

***
 

57€ per persoon

 

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook

water op tafel gedurende de maaltijd. 77€ euro per persoon

 

 

Oudejaarsmenu

Glaasje Champagne “J. Gobillard” met zijn hapjes

 

***

 

Ceviche van zeebaars/ tijgermelk/ rode ui/ koriander


***

 

Filet van tarbot/ risotto van parelgerst/ butternut/ kalfsjus


***

 

Consommé van rund/ shiitaké/ yuzu/ secreto n°7

 

***

 

Hertenkalffilet/ mousseline van knolselder/ spruitjes/ jus van cassis

 

***

 

OUD VS NIEUW

 

***

 

Catunambu koffie/ Zoete zondes

 

Om middernacht nog een glaasje Champagne om het oude jaar af te sluiten.

 

      

110€ pp

135€ pp aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel tijdens de maaltijd

Kerstmenu

Wachtbordje
 

***

Eendenlever/ gerookte paling/ zure room/ rode biet/ compote


***

Waterzooi/ jonge tarbot/ zalm “red label”/ St.-jacobsmossel


***

Mechelse koekoek/ Belgisch lof/ eekhoorntjesbrood/ gouden Petrus/ truffelpuree


***

Kerstgebakje

***

 

75€ pp

95€ pp met aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel