Versmarktmenu:
Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie
of
Gebakken st.-Jacobsnootjes, erwtensoepje, buikspek, kruidenolie
-
Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes, fris slaatje
of
Gebakken noordzeetongen, champignons, verse frietjes, fris slaatje
-
Vanille-ijs met chocoladesaus
53€ pp
73€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel
weekmenu
Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht
Vraag het ons ter plaatse!
34 euro pp
39 euro pp met nagerecht van de dag
Menu De Pastorant
Huisgerookte zalm ‘Red Label’, ponzuvinaigrette,
groene asperges, guacamole
of
Vlaamse asperges, geklaarde boter, hoeve-ei, groene kruiden
***
Lamsfilet, jonge wortel, tuinbonen, aardappel ‘boulangère’, lamsjus
of
Tongfilet, puree van bouillabaisse, jonge spinazie
***
Nagerecht ‘De Pastorant’
***
59€ per persoon
Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook
water op tafel gedurende de maaltijd. 79€ euro per persoon
Deze menu is voor het ganse gezelschap!!
Dank voor begrip