Menu's

+32 58 62 35 03
Versmarktmenu:

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

gebakken st.-Jacobsmosselen, couscous, zalfje van courgetten, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, wintergroen, verse frietjes

-

Duo van sorbet, vers fruit


47€ pp

67€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

Lunchmenu

Lunchmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en koffie

30 euro pp

35 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Toast Champignon, tête de moines, look, fris groen

of

Carpaccio van coquilles st-Jacques, rode biet, granaatappel, baby leaf

-

Fazantenborst ‘fines champagne’, brussels lof, wortel, rösti

of

Lijngevangen zeebaars, spinaziepuree, spruitjes, jus van garnalen, safraan

 -

Feuilleté banketbakkersroom, vers fruit

***

51€ per persoon

 

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook

water op tafel gedurende de maaltijd. 71€ euro per persoon

 

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip

Oudejaarsmenu

OUDEJAARSAVOND:

 

Glaasje champagne“Gobillard 1e cru Grande Reserva” met zijn hapje
-
Borstfilet van Fazant, boschampignons, triple petrus, kroket van risotto, butternut
-
Heldere visbouillon, kabeljauw, zalm ‘red label’, gamba, fris groen
-
Hertenkalf topside, amandelpuree, brussels lof, spruit, rapen, wildjus
-

Chocoladefestijn
-
Catunambu koffie met zijn toebehoren

Om middernacht nog een glaasje Champagne om het oude jaar af te sluiten.

***

105€ per persoon

Inclusief aangepaste betere witte en rode wijn, alsook water op tafel gedurende de maaltijd

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip