Menu's

+32 58 62 35 03
Menu De Pastorant

Menu De Pastorant

Gebakken St. Jacobsmosselen, rode curry, grany-smith, brussels lof

of

Terrine van ganzenlever, secreto n°7, chioggia biet, krokantje

-

Gebakken eendenborst, fregola, geconfijte ui, wortel, appelsiensaus

of

Rode poon, bloemkoolpuree, spitskool, chorizo, rieslingsausje

-

Panna cotta vs kersen

***
51€ per persoon
Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook
water op tafel gedurende de maaltijd. 71€ euro per persoon
Deze menu is voor het ganse gezelschap!!
Dank voor begrip

Versmarktmenu:

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

gebakken st.-Jacobsmosselen, witloof, zalfje van doperwten, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, wintergroen, verse frietjes

-

Duo van sorbet, vers fruit


47€ pp

67€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

Lunchmenu

Lunchmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en koffie

30 euro pp

35 euro pp met nagerecht van de dag

VALENTIJNSMENU:

 

Sprankelend glaasje van Cupido met zijn hapjes

***

Huwelijk van griet en st.-Jacobsmossel in eigen nat, langoustines, prei en fris groen

***

Kalfslende, fijne ratatouille, pappardelle, hartig sausje van tomaat, parmezaan


***

Hartig bordje "De Pastorant"


***


Catunambu koffie met zoete versnaperingen

 

Inclusief aangepaste betere witte en rode wijnen alsook

water op tafel gedurende de maaltijd.  

 

80 euro all in per persoon