Menu's

+32 58 62 35 03
Versmarktmenu:

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

gebakken st.-Jacobsmosselen, couscous, zalfje van courgetten, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, wintergroen, verse frietjes

-

Duo van sorbet, vers fruit


47€ pp

67€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

Lunchmenu

Lunchmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en koffie

30 euro pp

35 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Carpaccio van zalm “Red Label”, salsa verde, fris groen, extra vierge

of

Kroket van risotto, ham en bloemkool, duinensla

-

Zeebrasem, tortellini van ricotta en spinazie, rieslingsaus

of

Kalfsfilet, puree van jonge wortel, boontjes, bearnaise

 -

Chocolade brownie met banaan

***

51€ per persoon

 

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook

water op tafel gedurende de maaltijd. 71€ euro per persoon

 

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip

Oudejaarsmenu

OUDEJAARSAVOND:

 

Glaasje champagne“Gobillard 1e cru Grande Reserva” met zijn hapje
-
Borstfilet van Fazant, boschampignons, triple petrus, kroket van risotto, butternut
-
Heldere visbouillon, kabeljauw, zalm ‘red label’, gamba, fris groen
-
Hertenkalf topside, amandelpuree, brussels lof, spruit, rapen, wildjus
-

Chocoladefestijn
-
Catunambu koffie met zijn toebehoren

Om middernacht nog een glaasje Champagne om het oude jaar af te sluiten.

***

105€ per persoon

Inclusief aangepaste betere witte en rode wijn, alsook water op tafel gedurende de maaltijd

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip