Menu's

+32 58 62 35 03
Versmarktmenu:

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

gebakken st.-Jacobsmosselen, couscous, zalfje van courgetten, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, wintergroen, verse frietjes

-

Duo van sorbet, vers fruit


47€ pp

67€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

Lunchmenu

Lunchmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en koffie

30 euro pp

35 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Porchetta ‘Duroc d’olives’ tonnato, appelkappers, duinensla

of

Risotto, pompoen, girolles, fris groen

-

Gebakken roodbaars, groene kool, crumble, knolselder, kasteelaardappelen

of

Hertenkalffilet, witloof, pastinaak, amandelkroketjes, wildjus

 -

Panna cotta van vanille, rode vruchten

***

51€ per persoon

 

 

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook

water op tafel gedurende de maaltijd. 71€ euro per persoon

 

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip