Versmarktmenu:
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en pastinaak
of
Gebakken st-jacobsnootjes, parelcouscous, erwtenzalf, kruidenolie, crumble, groen cress
***
Gebakken zeetongen “belle-meuniere”, fris slaatje en verse frietjes
of
Gegrilde ossenhaas (Filet pur), fris slaatje, pepersaus en verse frietjes
***
Vanille-ijs, warme chocoladesaus
57€ pp
77€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel
weekmenu
Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht
Vraag het ons ter plaatse!
35 euro pp
40 euro pp met nagerecht van de dag
Menu De Pastorant
“Vitello tonnato’ van kalfsfilet, mosterdkruid, olie
Of
Verse linguini, truffelsaus, distelzwam, micro leaf, Italiaanse truffel
***
Pluma Iberico, tuinbonen, erwten, jonge wortel, mosterdsaus “Tierenteyn”, rösti
of
Zeeduivel, groene peperroomsaus, vers groen, verse frietjes
***
Aardbeien “De Pastorant”
***
62€ per persoon
Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd.
82 € euro per persoon
Deze menu is voor het ganse gezelschap!!
Dank voor begrip