Menu's

+32 58 62 35 03
Menu De Pastorant

Menu De Pastorant

Gebakken Reuzegambas, soepje van cocos/limoen

of

Slaatje met Nieuwpoortse garnalen, groene asperges, gemarineerde ui

-

Parelhoenfilet, Mechelse bloemkool, erwten, La ratte, jus van triple

of

Zonnevis op vel gebakken, tomatencoulis, asperges, puree van pijpajuin

-

Parfait van aardbei

***
51€ per persoon
Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook
water op tafel gedurende de maaltijd. 71€ euro per persoon
 

Versmarktmenu:

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

gebakken st.-Jacobsmosselen, witloof, zalfje van doperwten, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, wintergroen, verse frietjes

-

Duo van sorbet, vers fruit


47€ pp

67€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

Lunchmenu

Lunchmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en koffie

30 euro pp

35 euro pp met nagerecht van de dag