Menu's

+32 58 62 35 03

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en pastinaak

of

Gebakken st-jacobsnootjes, hokkaidosoep (pompoen), crumble, groen cress

***

Gebakken zeetongen “belle-meuniere”, fris slaatje en verse frietjes

of

Gegrilde ossenhaas (Filet pur), fris slaatje, pepersaus en verse frietjes

***

Vanille-ijs, warme chocoladesaus

57€ pp

77€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

weekmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht

Vraag het ons ter plaatse!

35 euro pp

40 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Huisgerookte zalm “red label”, zalf van wortel, grany smith, erwt, d’Ysigni room   
Of

Ravioli van Kreeft, shiitake, distelzwam, truffelroom, verse truffel

***

Kalfslende, aardappelblokjes, provencaalse groenten,  getomateerde portsaus, pecorino  
of
Waterzooi van noordzeevis, romanesco, jonge wortel, riesling, grijze garnalen, kruidenolie   

***

“Tarte Tatin”

***

63€ per persoon

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd.      
83 € euro per persoon

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip

VALENTIJNMENU

 

Sprankelend glaasje van Cupido met zijn hapje

***

Samenspel van wodka en rode biet gemarineerde zalm,
granny smith, guacamole en shiso

***

Huwelijk van rode mul en St-jacobsnootje in eigen nat, jonge prei, groene asperge

***

Filet van kalf op een liefdesbedje,
hartstochtelijk sausje van honing en thijm, pompoenmousseline

***

Romantisch bordje "De Pastorant"

***

Inclusief aangepaste betere witte en rode wijnen alsook

water op tafel gedurende de maaltijd.

 

115 euro all in per persoon

90 euro zonder de wijnen

 

Gelieve 1 menu per tafel voor het gehele gezelschap aub