Menu's

+32 58 62 35 03

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

Gebakken st.-Jacobsnootjes, erwtensoepje, buikspek, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes, fris slaatje

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, verse frietjes, fris slaatje

-

Vanille-ijs met chocoladesaus


53€ pp

73€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

weekmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht

Vraag het ons ter plaatse!

34 euro pp

39 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Pulled pork, linguini, jus van parmezaan

Of

Waterzooi van noordzeevis, romanesco, vermouth, groene kruiden

***

Ibericokroon, butternut, Pommery mosterd, jonge wortel
of
Skrei (kabeljauw) in de oven, la ratte, provencaalse groenten, hoeveboter, kappers  

***

Koude sabayon, mascarpone, rood fruit
 

***
 

59€ per persoon

 

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd.      

79€ euro per persoon

 

valentijnsmenu (dinsdagavond 14/02 open)

Sprankelend glaasje van Cupido met zijn hapjes

***

Huwelijk van de liefdesvis (skrei) en coquille st-Jacques, groene asperges, zalfje van butternut

***

Cappucino van schaaldieren geparfumeerd met oude Armagnac en frisse kruiden

***

Filet van kalf op een liefdesbedje van voorjaarsgroentjes,
hartstochtelijk sausje van honing en thijm,                                                  
mousseline van knolselder

***

Hartig soepje van rode vruchten met ijs van Pina Colada,

Crumble en krokant amandelkoekje

***

Catunambu koffie met hartige versnaperingen

 

75€pp

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen alsook

water op tafel gedurende de maaltijd.  95€pp