Versmarktmenu:
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en pastinaak
of
Gebakken st-jacobsnootjes, hokkaidosoep (pompoen), crumble, groen cress
***
Gebakken zeetongen “belle-meuniere”, fris slaatje en verse frietjes
of
Gegrilde ossenhaas (Filet pur), fris slaatje, pepersaus en verse frietjes
***
Vanille-ijs, warme chocoladesaus
57€ pp
77€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel
weekmenu
Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht
Vraag het ons ter plaatse!
35 euro pp
40 euro pp met nagerecht van de dag
Menu De Pastorant
Huisgerookte zalm “red label”, zalf van wortel, grany smith, erwt, d’Ysigni room
Of
Ravioli van Kreeft, shiitake, distelzwam, truffelroom, verse truffel
***
Kalfslende, aardappelblokjes, provencaalse groenten, getomateerde portsaus, pecorino
of
Waterzooi van noordzeevis, romanesco, jonge wortel, riesling, grijze garnalen, kruidenolie
***
“Tarte Tatin”
***
63€ per persoon
Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd.
83 € euro per persoon
Deze menu is voor het ganse gezelschap!!
Dank voor begrip
VALENTIJNMENU
Sprankelend glaasje van Cupido met zijn hapje
***
Samenspel van wodka en rode biet gemarineerde zalm,
granny smith, guacamole en shiso
***
Huwelijk van rode mul en St-jacobsnootje in eigen nat, jonge prei, groene asperge
***
Filet van kalf op een liefdesbedje,
hartstochtelijk sausje van honing en thijm, pompoenmousseline
***
Romantisch bordje "De Pastorant"
***
Inclusief aangepaste betere witte en rode wijnen alsook
water op tafel gedurende de maaltijd.
115 euro all in per persoon
90 euro zonder de wijnen
Gelieve 1 menu per tafel voor het gehele gezelschap aub