Menu's

+32 58 62 35 03

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

Gebakken st-jacobsnootjes, zalfje butternut, shiitake, wasabi-citrus dressing

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes, fris slaatje

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, verse frietjes, fris slaatje

-

Vanille-ijs met chocoladesaus


56€ pp

76€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

weekmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht

Vraag het ons ter plaatse!

34 euro pp

39 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Pulled porc Iberico, linguini, verse kruiden, jus van parmezaan

Of

Wildpaté, chutney van groene tomaat, brioche, rode biet, witloof, grany smith

***

Filet van hertenkalf, spruitjes, mousseline van knolselder, wildjus, amandelkroketjes
of
Waterzooi van tongfilet, winters groen, krielaardappelen

***

Nagerecht “De Pastorant”

***
60€ per persoon

nclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd. 80€ euro per persoon

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip

OUD VS NIEUW

OUD VS NIEUW 2023/2024

 

Glaasje Champagne “J. Gobillard” met zijn luxe hapjes

***

Carpaccio van coquilles st-jacques/ wasabi-citrus/ erwtenzalfje/ cress

***

Filet van tarbot/ groene kool/ secreto n°7/ kalfsjus

***

Consommé ‘Celestine’/ shiitaké/ jonge ui

***

Hertenkalffilet/ mousseline van knolselder/ spruitjes/ chiconette/ jus van cassis

***

OUD VS NIEUW

***

Catunambu koffie/ Zoete zondes

 

Om middernacht nog een glaasje Champagne om het oude jaar af te sluiten.

125€ pp

150€ pp aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel tijdens de maaltijd

KERSTDAGMENU

Kerstmenu

Wachtbordje
 

***

Gebakken eendenlever/ granny smith appel/ pastinaak/ oude Port


***

Waterzooi van edele vis/ wintergroentjes/ frisse kruiden/ Riesling


***

Fazantenfilet/ chiconette/ gouden petrus/ puree van pompoen


***

Kerstgebakje

***

 

75€ pp

100€ pp met aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel

Nieuwjaarsdag

Glaasje Champagne “J. Gobillard” met zijn luxe hapjes

***

Filet van tarbot/ groene kool/ secreto n°7/ kalfsjus

***

Consommé ‘Celestine’/ shiitaké/ jonge ui

***

Hertenkalffilet/ mousseline van knolselder/ spruitjes/ chiconette/ jus van cassis

***

Oud vs Nieuw

***

Catunambu koffie/ Zoete zondes

 

80€ pp

100€ pp met aangepaste witte en rode wijn alsook water op tafel