Menu's

+32 58 62 35 03

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

Gebakken st-jacobsnootjes, soepje van erwten, erwtenzalf,

traaggegaard buikspek, crumble, groen cress

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes, fris slaatje

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, verse frietjes, fris slaatje

-

Vanille-ijs met chocoladesaus


57€ pp

77€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

weekmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht

Vraag het ons ter plaatse!

35 euro pp

40 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Gamba “Black tiger” in de oven, look, distelzwam, parelcouscous

Of

Gebakken ganzelever, appelblokjes met calvados, butternut, brioche

***

Lamskroon, tuinbonen, erwten, jonge wortel, mosterdasaus “Tierenteyn”, rösti
of
Skrei, puree van bintjes, groene asperges, witte asperges, rieslingboterroom

***

Nagerecht “De Pastorant”
 

***
62€ per persoon

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd.      
82 € euro per persoon

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip