Menu's

+32 58 62 35 03

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en pastinaak

of

Gebakken st-jacobsnootjes, soepje van erwten, erwtenzalf, traaggegaard buikspek, crumble, groen cress

***

Gebakken zeetongen “belle-meuniere”, fris slaatje en verse frietjes

of

Gegrilde ossenhaas (Filet pur), fris slaatje, pepersaus en verse frietjes

***

Vanille-ijs, warme chocoladesaus

57€ pp

82€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

weekmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht

Vraag het ons ter plaatse!

35 euro pp

40 euro pp met nagerecht van de dag

Menu De Pastorant

Asperges op zijn vlaams, hoeve ei, crumble en verse kruiden
Of

Carpaccio van rode gamba, kruidenolie, crumble, groene asperges, erwtenzalf

***

Pluma ‘Iberico’, asperges, Blackwell/Port, doperwten, La ratte
of
Zeeduivel met groene pepersaus, mosterdkruid, verse frietjes   

***

“Tarte Tatin”

***


63€ per persoon

Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd.      
88 € euro per persoon

Deze  menu is voor het ganse gezelschap!!

Dank voor begrip