Versmarktmenu:
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en pastinaak
of
Gebakken st-jacobsnootjes, soepje van erwten, erwtenzalf, traaggegaard buikspek, crumble, groen cress
***
Gebakken zeetongen “belle-meuniere”, fris slaatje en verse frietjes
of
Gegrilde ossenhaas (Filet pur), fris slaatje, pepersaus en verse frietjes
***
Vanille-ijs, warme chocoladesaus
57€ pp
82€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel
weekmenu
Lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht
Vraag het ons ter plaatse!
35 euro pp
40 euro pp met nagerecht van de dag
Menu De Pastorant
Asperges op zijn vlaams, hoeve ei, crumble en verse kruiden
Of
Carpaccio van rode gamba, kruidenolie, crumble, groene asperges, erwtenzalf
***
Pluma ‘Iberico’, asperges, Blackwell/Port, doperwten, La ratte
of
Zeeduivel met groene pepersaus, mosterdkruid, verse frietjes
***
“Tarte Tatin”
***
63€ per persoon
Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook water op tafel gedurende de maaltijd.
88 € euro per persoon
Deze menu is voor het ganse gezelschap!!
Dank voor begrip