Menu's

+32 58 62 35 03
Menu De Pastorant

Menu De Pastorant

Vitello tonato van kalfslende

of

Mechelse asperges, lauw huisgerookte zalm,
peterselie, hoeve-ei

-

Ibericofilet, gouden petrus, spitskool, zoete aardappel puree, basilicum

of

Zeeduivel, prei, kasteelaardappelen, groene peper

-

Chocolade brownie, appelsiensorbet

***
51€ per persoon
Inclusief aangepaste witte en rode wijnen, alsook
water op tafel gedurende de maaltijd. 71€ euro per persoon
Deze menu is voor het ganse gezelschap!!
Dank voor begrip

Versmarktmenu:

Versmarktmenu:

Huisgemaakte garnaalkroketten, pastinaak, gefrituurde bladpeterselie

of

gebakken st.-Jacobsmosselen, witloof, zalfje van doperwten, kruidenolie

-

Ossenhaas 'wit blauw', tomaat, gebroken pepersaus, verse frietjes

of

Gebakken noordzeetongen, champignons, wintergroen, verse frietjes

-

Duo van sorbet, vers fruit


47€ pp

67€ pp aangepaste betere wijnen alsook water op tafel

Lunchmenu

Lunchmenu

Lunchmenu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en koffie

30 euro pp

35 euro pp met nagerecht van de dag